logo icoon

logo kme

Toen de TROS Marianne Weber benaderde om met een door haar uitverkoren talent mee te doen aan het Nationale Songfestival 2010 twijfelde Marianne geen moment en wist dat nu de tijd rijp was om Sieneke naar voren te schuiven.

 

Met het lied Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) mocht ze uiteindelijk Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival.

 

Het eerste album van Sieneke is eind oktober 2010 verschenen en kwam na èèn week verkoop binnen op 7 in de Album Top 100! Het jaar daarop komt Sieneke met het nummer Doe Dat Nooit Meer. Het populaire lied eindigt op de 17e plaats in de single top 100. Ook komt ze met het zomerse nummer VIta Bella.

 

In 2012 brengt Sieneke twee nieuwe singles uit genaamd Hé Lekkerding en Dromen Alleen Maar Dromen. Ook verschijnt haar derde album genaamd Eindeloos. In 2014 volgt de single Niemand heeft je ooit gezien, een autobiografisch liedje over haar zwangerschap.Haar nieuwste single Het Gat Van De Deur belooft een klassieker te worden.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.