logo icoon

logo kme

DJ Maurice begon in 1997 zijn carrière als DJ bij de Après Skihut in Rotterdam. De DJ is te herkennen aan zijn eigen stijl die uit verschillende muzieksoorten bestaat en die elkaar snel afwisselen. Al vele jaren draait Maurice ook in het buitenland. De DJ heeft onder andere in het Heineken Café op Gran Canaria, de Pacha in Salou, Blanes, Llorett de Mar, Mallorca en diverse discotheken in Oostenrijk op mogen treden.

 

Daarnaast is DJ Maurice een druk bezette producer. Veel van zijn liedjes worden al lange tijd gedraaid in het uitgaanscircuit zoals: ‘Hands Up’, ‘Remember’, ‘Opblaaskrokodil’, ‘Kee Sera’, ‘Good To Go 2005’, “I Kiss Your Lips” en verschillende House platen. De House versie van de Frans Bauer hit “Heb Je Even Voor Mij” heeft weken in de top 10 van de Mega Top 50 gestaan. Deze hit heeft de bekendheid van DJ Maurice een grote duw in de rug gegeven.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.