logo icoon

logo kme

Na een toevallige ontmoeting op Trance Energy, vormden Ward van der Harst en Willem van Hanegem in 2007 het DJ-duo W&W. De afgelopen jaren heeft W&W laten zien dat ze grenzen kunnen overstijgen. Ondertussen reist het DJ-duo de wereld over voor haar optredens.

 

Het laten invloeden en smelten van verschillende stijlen, waaronder de ruwe intensiteit van electro en stijlen van het huis, zorgen voor een unieke eigen geluid. Door onder andere grote artiesten als Armin van Buuren, Tiësto en Hardwell wordt de muziek van W&W beschreven als infectieus, rebels en zeer energiek.

 

W&W laat zien dat ze over meerdere stijlen beschikken. Dit blijkt uit hits als ‘Arena’, ‘AK-47’, ‘Alpha’, ‘Shotgun’ en ‘Invasion’. De veelgeprezen samenwerking met Armin van Buuren heeft er toe geleid dat er een remix kwam van Armin’s nummer ‘This Is What It Feels Like’. Daarnaast werd de hit ‘The Code’, in samenwerking met Ummet Ozcan, één van de meest gespeelde tracks van Miami Music Week 2013. Als DJ-duo domineert W&W vele dansvloeren en festivals over de hele wereld.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.