logo icoon

logo kme

Twee overduidelijke persoonlijkheden met één doel: zoveel mogelijk mensen entertainen met hun diepe en funky house sound. Als DJ duo zijn ze onweerstaanbaar! Plaats ze samen in een DJ Booth en spontane interactie en zwoele sfeer is er. Met oog voor het publiek en oor voor elkaar passen zij zich eindeloos aan hun omgeving aan.

 

Vanaf het moment dat ze professioneel begonnen te worden werd meteen afgesproken dat ze serieus met hun passie, House muziek, zouden omgaan. Alhoewel ze al van kinds af aan bezig zijn met muziek, voelt dit moment aan als gisteren. Na hun eerste gezamenlijke optreden, volgde al veel residenties bij verschillende nationale organisaties. Tevens waren ze te horen op elk vooraanstaande club/event. Sunnery en Ryan hebben zich in een rap tempo neergezet als top DJ’s. In een korte tijd, werden hun exotische namen Sunnery James en Ryan Marciano omgezet in volwassen gezichten in de dance scene.

 

Sunnery James komt voort uit een muzikale familie, waar hij allerlei verschillende muziekstromen ervaarde. Vanaf 7-jarige leeftijd ging hij piano spelen. Als DJ en producer haalt hij daar nog steeds zijn voordeel uit. Sunnery ontmoette Ryan toen hij 19 was. Ryan Marciano is een specialist in het onderscheiden van kwaliteitsmuziek. Voor Ryan is muziek ‘a way of life’. In zijn jongere jaren was Ryan de grappenmaker. Inmiddels is Ryan een kalm persoon geworden, die zijn opleiding heeft afgerond en al zijn creativiteit in muziek stopt.

 

Deejaying is DE manier om hun passie voor muziek met anderen te delen.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.