logo icoon

logo kme

Sandro Silva is één van Nederlands opkomende talenten. Zijn brede, energieke geluid wat gecombineerd is met een jarenlange piano studie, heeft al voor vele successen gezorgd.

 

Sandro begon zijn carrière in 2006 toen hij nog maar 15 jaar was. Ondertussen is de DJ erin geslaagd om zich te vestigen als vaste naam in de wereld van EDM. Zo heeft hij zijn eigen tracks al uit mogen brengen bij platenlabels van Steve Aoki, Laidback Luke en Tiësto. Het grootste succes behaalde Sandro met Quintino op het nummer ‘Epic’. De track heeft ondertussen miljoenen views op YouTube en is platina geworden met een verkoop van 25.000 exemplaren.

 

Door de coaching van Laidback Luke heeft Sandro zich als DJ in een hoog tempo kunnen ontwikkelen. Grote DJ’s als Sebastian Ingrosso, David Guetta, Tiësto en Laidback Luke spelen regelmatig de sounds van Sandro.

 

De DJ blijft experimenteren met nieuwe geluiden en genres. Zo zorgt hij er voor dat zijn eigen geluid fris en innovatief blijft. Ook de komende jaren zal hij niet stil blijven zitten en zal de DJ nog veel van zich laten horen.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.