logo icoon

logo kme

Quinten van den Berg, beter bekend als DJ Quintino, is geboren en getogen in Den Helder. Opgroeien in een muzikale familie zorgde ervoor dat Quintino al snel het talent had om een grote te worden. Zelf heeft hij er altijd voor gekozen om met zijn muziek niet voor één specifieke genre te gaan. Door verschillende stijlen te leren van grote artiesten, is hij uiteindelijk tot een eigen unieke stijl gekomen.

 

Quintino ontwikkelde zich op jonge leeftijd erg goed. Tijdens het spelen in een club op 18-jarige leeftijd, vielen de ontwikkelingen van Quintinho op bij Laidback Luke. Met hulp van Laidback Luke bracht Quintino hits als ‘Girls’, ‘Supersonic’ en ‘Booker’.

 

In 2009 gaf hij zijn carrière een enorme boost door het nummer ‘Rap Das Armas’ te remixen. De track begon als een club-track, maar werd al snel uitgebracht bij platenlabel ‘Spinnin Records’. Niet veel later had de track al over de 8 miljoen views op YouTube en bereikte het hoge noteringen in Nederlandse hitlijsten. Het was niet heel lang wachten op het volgende succes van de DJ. In augustus 2009 bracht Quintino het nummer ‘Heaven’ uit, welke een ‘Danche Smash’ bij Radio 538 werd.

 

Op dit moment is Quintino bezig met nieuwe projecten voor in de toekomst. Met zijn unieke vaardigheden, en succesvolle jaren, zal Quintino ook de komende jaren een grote naam blijven.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.