logo icoon

logo kme

Job Smeltzer, beter bekend als DJ La Fuente, is geboren en getogen in Nederland. La Fuente leerde op vroege leeftijd al om te gaan met electronische muziek. Na tientallen optredens in Nederland te hebben gedaan, begon La Fuente op tournee te gaan in het buitenland. Én met succes! Met meer dan 300 optredens in het afgelopen jaar, reisde hij de hele wereld over om mensen blij te maken met zijn muziek. Onder andere mensen in de VS, Spanje, Italië, Engeland en Duitsland behoorden tot de gelukkige die zijn energieke optredens mochten ervaren.

 

La Fuente heeft bewezen een deskundig DJ te zijn. Zijn platen worden beschreven als ‘platen die het maximale rendement op de dansvloer weten te creëren’. Onder andere DJ’s als Tiësto, Armin van Buuren, David Guetta en Hardwell beamen dit.

 

Deze DJ is een echte artiest die altijd een geweldige sfeer weet over te brengen naar het publiek. Met nieuwe releases gepland bij zowel Spinnin’ Records als bij DOORN Records, ziet La Fuente’s toekomst er beter uit dan ooit!

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.