logo icoon

logo kme

Jobke Heiblom, beter bekend als Jay Hardway, heeft al meerdere successen achter zijn naam. Zijn samenwerking met o.a. Martin Garrix heeft vele grote dansvloer platen teweeg gebracht en heeft hem steun gebracht van de grootste namen in de scene.

 

Jay Hardway, geboren in Drunen, is begonnen met produceren toen hij nog maar veertien jaar oud was. Daarna kreeg hij al gauw optredens in kleine cafés en op zijn 18e werd hij al gevraagd voor de grotere clubs in Nederland. Geïnspireerd door Tiësto zijn denkwijze over de muziek, maar ook door de producties van Afrojack, Laidback Luke en Vato Gonzalez, ontwikkelde Jay Hardway zijn eigen vaardigheden. Vier jaar later, na vele en lange studiosessies heeft Jay Hardway al 2 grote releases op zijn naam staan!

 

De samenwerking met Martin Garrix was zo’n groot succes dat ze weer samenwerkten voor de plaat ‘Wizard’. Met steun van de grootste DJ’s ter wereld werd de plaat o.a. 3,6 miljoen x bekeken op YouTube binnen één week, behaalde hij een nummer 1 positie in de DMC Buzz Chart een week voor de release en een nummer 1 positie in de Beatport twee dagen na de release! Door zijn successen is Jay Hardway ondertussen al geboekt voor over de hele wereld.

 

Jay Hardway maakte een aantal succesvolle remixen voor de Noorse zangeres Margaret Berger en het Nederlandse duo The Opposites. Er kan gerust gezegd worden dat met de release van ‘Wizard’, Jay Hardway zijn agenda voor de komende jaren een stuk drukker zal zijn.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.