logo icoon

logo kme

De mogelijkheid om te genieten van artistieke vrijheid is maar voor een enkeling weggelegd. Fedde Le Grand is een meesterlijke pionier op het gebied van electronic. Fans en artiesten beschouwen hem als een groot voorbeeld in de house muziek. Of het nou is als DJ of producer, Fedde’s stijl is altijd terug te horen in zijn creaties. Je wordt meegezogen door zijn creatieve beats, grooves, melodieën en ritmes.

 

In 2006 bracht de electo-track ‘Put Your Hands Up For Detroit’ Le Grand’s naam wereldwijd onder de aandacht. Tevens blies het, op dat moment, nieuw leven in de stilstaande housescene. Met de bijnaam: ‘Saviour of House’ werd al snel duidelijk dat deze Nederlander geen eendagsvlieg was. Tracks als ‘Let Me Think About It’, ‘Control Room’, ‘Sparks’ en zijn remix van Coldplay’s ‘Paradise’ leverden hem erkenning op als een van de meest spectaculaire talenten.

 

Fedde werkt niet alleen aan zijn eigen carrière, maar ontfermt zich ook over nieuw talent. Hierin zet hij zijn jarenlange ervaring in om hen de weg naar de top te wijzen. Nicky Romero, Deniz Koyu en Danny Avila zijn slechts een paar van de namen die Fedde Le Grand hielp om bekendheid te verwerven.

 

Ondanks al het succes, waaronder noteringen bovenin internationale hitlijsten en zijn wereldwijde bekendheid als DJ, blijft Fedde zich focussen op het maken en draaien van te gekke tracks. Zijn toewijding voor muziek en z’n onuitputtelijke passie voor de dansvloer blijven hem een essentieel onderdeel van de altijd ontwikkelende electronic-scene maken. Een inspiratie en een pionier die onmisbaar is en ervoor zorgt dat house muziek op zijn best is, dat is Fedde Le Grand.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.