logo icoon

logo kme

DJ/producer Don Diablo is geboren en getogen in Nederland. Op dit moment is Don druk bezig om wereldwijd zijn muziek bekend te maken. Na het scoren van meerdere top-5 hits, waaronder ‘AnyTime’, ‘Starlight’, ‘On My Mind’ en ‘Chemicals’, besloot de DJ ook te remixen. Én met succes! Zijn huidige portfolio omvat namen als Madonna, Ed Sheeran, Rudimental en vele andere namen. Bovendien heeft Don samen gewerkt met artiesten als Kelis, Alex Clare, Example, Dragonette en DJ Tiësto.

 

Eerder lanceerde Don Diablo zijn eigen platenlabel ‘HEXAGON’. Een voor de hand liggende droom, heeft een mooie toekomst in het vooruitzicht. ‘HEXAGON’ wordt ondertussen uitgezonden in meer dan 35 landen en heeft elke week een solide top-10 positie in iTunes. Daarnaast werd Don Diablo benaderd door Warner Brothers om een wereldwijde thema song te maken voor het spel ‘Batman Arkham Origins’. De video werd een virale hit op YouTube met meer dan miljoenen views.

 

Eén ding is zeker: Don Diablo zal zich de komende jaren nog veel van zich laten horen.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.