logo icoon

logo kme

In 2007 besloten 2 vrienden hun krachten, en passie voor house muziek, te bundelen als DJ en producer. Hiermee was Bassjackers geboren! Marlon Flohr en Ralph van Hilst hadden niet kunnen voorzien wat er zou gebeuren toen ze begonnen in 2007. Na het eerste nummer ‘Beat Cut’, die werd opgepikt door Fedde Le Grand, groeide hun bekendheid snel. Ze kregen massale steun van verschillende top DJ’s en ze scoorden hoog op de internationale dance charts.

 

De grote doorbraak van Bassjackers kwam in 2011, met het nummer ‘Mush Mush’. Het nummer werd opgepikt door Tiësto en werd uitgebracht op ‘Musical Freedom’, de platenlabel van Tiësto. Het nummer domineerde de Beatport top 10 meer dan 2 maanden en groeide uit tot één van de grootste club / festival tracks van 2011. De track kreeg steun van de eerder genoemde Tiësto, maar ook van DJ’s als Swedish House Mafia, David Guetta, Afrojack, Sander van Doorn, Martin Solveig, Calvin Harris, Benny Benassi, Judge Jules en nog vele meer.

 

De Bassjackers hebben onder andere geremixed voor artiesten als Rihanna en Moby. Daarnaast hebben ze in 2012 en 2013 samengewerkt met de Belgische DJ Yves V, Showtek, Dyro, R3hab en Kenneth G. De Bassjackers hebben een vol programma met ruim 250 optredens per jaar over de hele wereld.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.