logo icoon

logo kme

Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het DJ-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

 

Rave van Fortuin is in de zomer van 2011 geboren als feest tijdens de lokale feestweek. De eerste editie was een groot succes, zonder aankondiging was het één van de hoogtepunten van de week. De tweede editie leverde een uitverkochte club en een lege koelcel op.

 

Het concept is simpel: een groot rad met verschillende muzieksoorten als elementen van het rad. Elke 15 tot 20 minuten wordt er opnieuw gedraaid en een vaak compleet andere muziekstijl gedraaid. Tussendoor wordt de muziek afgewisseld met korte spelletjes waarbij het publiek wordt betrokken. Alles wordt aan elkaar gepraat door presentator Dans van der Togt. Uitgangspunt van de muziek is gezelligheid, feest en herkenning. Dus geen serieuze techno set, maar klassiekers en dansbare muziek. Fout bestaat niet. Grote contrasten tussen de verschillende stijlen zorgen er voor dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat bezoekers hopen dat één van zijn favoriete muziekstijlen voorbij komt.

 

Belangrijk is het verkleedfeestje wat met Rave van Fortuin gepaard gaat. Elke muziekwisseling gaat samen met een wisseling van DJ, waarbij een toepasselijke, foute outfit een eis is.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.