logo icoon

logo kme

Al jarenlang staat de Radio 538 Drive In Show garant voor een spetterende feestavond. Gemiddeld wordt de Drive in Show 100 keer per jaar geboekt en trekken er met gemak 100.000 bezoekers naartoe. Daarnaast is de Drive In Show ook geschikt voor kleinere feesten. Kwaliteit staat altijd voorop. Om dit te kunnen garanderen verkiest de 538 DJ’S On Tour kwaliteit boven kwantiteit. De show is zo succesvol door het gebruik van de beste geluidsinstallatie, de mooiste ledshow bestaande uit een Led wall en Led Dj Booth, de beste muziek uit het heden en verleden en de gegarandeerde presentatie door Radio 538 diskjockeys. Verder zullen er tijdens de shows diverse ‘give a ways’ worden weggegeven.

 

De 538 DJ’s On Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door twee Radio 538 diskjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.