logo icoon

logo kme

Ondanks dat dit energieke/ interactieve trio pas een formatie vormt sinds de start van 2013, zijn ze nu al volwaardig onderdeel van de Nederlandse eclectische DJ scene. Deze drie Brabantse halfgoden slopen met hun unieke party-act wekelijks menig club, zaal of festival. Met meer dan 150 boekingen in een jaar, zitten de mannen niet stil.

 

Festivals als Solar Weekend, 7th Sunday, Paaspop, Extrema Outdoor, Daydream Festival, Rebirth Festival, Weekend Magnifiek, Zo. Festival, Defqon.1, Dream Village, Outrageous, Festyland, When Summer Ends, Knaltival en Wish Outdoor moesten er al aan geloven, en werden niet onverdienstelijk volledig op zijn kop gezet!

 

Naast hun performance als dj-act, hebben de jongens hun roots ook liggen in het organiseren van events en het hosten van area’s op festivals. Met steady feestconcepten als ‘Ongedoopt’, ‘Mi Gado!’ en ‘Café de Puinhoop’ hosten ze area’s op festivals als 7th Sunday, Daydream, XO live, Weekend Magnifiek en zetten ze Brabant in vuur en vlam.

 

Het is niet alleen alle on-stage gekkigheid die zich uitbetaald, ze spenderen ook menig uur in de studio. Dit resulteerde al in verschillende eigen tracks/bootlegs en collabs met bevriende dj’s als Kid de Luca, Puresang, RGGD, Kuddedieren en Weslo. Deze tracks kregen positieve respons van het publiek en ontvingen landelijk support van collega dj’s.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.