logo icoon

logo kme

Rolf aka Dj Vinyl heeft de jaren 70, 80 en 90 bewust meegemaakt. Als dj heeft hij met diverse drive-in shows door heel Nederland gereisd: Top 50 Show, Costa Brava Disco Show, Radio Drive-in Show, KLM Jumbo en Hitachi drive-in show. In de 70s gesponsord door onder andere Muziek Express, Wrigley’s en Hobo Hifi.

 

Opgegroeid met ‘Baken 16’ en ‘Arabian Affair’ op Radio Mi Amigo, Radio Caroline en Luxemburg heeft hij net als zovele bekende Nederlandse dj’s, bij toonaangevende illegale ‘gedoogde’ radio stations programma’s gepresenteerd. Zoals bij Digitaal Hit FM voor Gooi en Eemland in Baarn, City Radio in Hilversum, en Radio Eemland in Amersfoort met het programma “Visserslatijn” jarenlang vele uren per week luisterplezier in de ether geslingerd.

 

Rolf verzorgde zijn eerste optreden toen hij 8 jaar (1970) was en op zijn 13e ging het pas echt los. Als DJ staat Rolf bekend om zijn enthousiasme, professionaliteit en tomeloze energie. ‘Met heel veel enthousiasme, met sfeer en muziek mensen blij maken, altijd op zoek naar net even dat extra beetje meer geven om het verschil te maken, dat is mijn drijfveer en passie. Daarnaast is de uitgebreide Vinyl collectie uniek en daar maken we ook het grote verschil’, aldus Rolf.

 

Toentertijd, maar zeker ook nu gaat met Rolf gegarandeerd het dak eraf op Disco en Rock klassiekers uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Hij staat als DJ onvermoeibaar te dansen en te springen achter de disco tafel en gaat werkelijk tot en met het welbekende ‘gaatje’ om het publiek het zoveel mogelijk naar hun zin te maken. De show is een groot succes, soms zelfs maanden van te voren al volgeboekt en reist door geheel Nederland, België en Duitsland.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.